חגיגת בשר ויין במסעדת מושבוצ מושב רמות | 21.1.20

חגיגת בשר ויין במסעדת מושבוצ מושב רמות | 21.1.20

הצטרפו אלינו לערב אדיר של בשר ויין.
שף Iftah Ben-Dov, שף Iftach Saliternik והקצב ומגדל הבקר יוחאי שניידר מזמינים אתכם לארוחת Nose to Tail, בה יגישו 7 מנות המבוססות על מגוון גדול נתחי בקר ממשק שניידר וירקות ממשק רגב (ועוד 3 קינוחים משגעים). הארוחה תלווה ביינות מיקבי הבוטיק של רמת הגולן במזיגה חופשית.

_________

יום ג' 21.1.20 בשעה 19:00, 249 ש"ח לסועד.
להזמנת מקומות: הכנסו לאתר >> www.moshbutz.co.il/n2twe
או חייגו עכשיו 04-6795095

בתפריט (כל הבשרים בארוחה עומדים בתקן חי בריא)
– מרק רגל בקערת לחם מחמצת.
– פרחי קרפצ'יו כף בסלט תפוזים שומר ותרד.
– כנאפה זנב שור בדמיגלאס תפוחים.
– סטייק כבד עגלה בפלאמבה עראק על קרם שומר, מנגולד ודמיגלאס.
– שווארמה שפונדרה (אסאדו) וצ'יפס כרישה על לאפה בעבודת יד.
– רולדה מעושנת של צוואר בקר ממולאת בחלקי פנים ושומן בוקס.
– יקיטורי דנבר ברוטב סאטה על ריזוטו אסיאתי

קינוחים
– קנולי שבקייה במלית קרם פריחת הדרים, מרמלדת קליפות תפוז ושמן שומשום.
– ברד פודינג עם קרם וניל חם ופירות טריים.
– טארט מלאבי ותותים

נשמח לראותכם.
ארז והצוות

ערב בשר ויין במושבוצ